Περισσότερες φωτογραφίες

Muhle S 281 K 876 SR Kosmo

180,00  Price:

Σε απόθεμα

ΚΩΔΙΚΟΣ: MUHLE-S281-K876-SR
180,00 € Price:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%


Muhle S 281 K 876 SR KosmoΣετ ξυρίσματος Muhle S 281 K 876 SR Kosmo από ρητίνη κορυφαίας ποιότητας που αποτελείται από:  • Πινέλο ξυρίσματος από τρίχα ασβού (fine badger) διαμέτρου 21mm

  • Ξυριστική μηχανή συμβατή με κλασική λεπίδα

  • Μεταλλική επιχρωμιωμένη βάσηΤο υλικό: Ρητίνη κορυφαίας ποιότητας


Η ρητίνη κορυφαίας ποιότητας είναι ένα συνθετικό υλικό υψηλής ποιόητας, η επιφάνεια του οποίου επεξεργάζεται και τελειοποιείται ξεχωριστά.

Είναι το ιδανικό υλικό αποκλειστικά για αξεσουάρ ξυρίσματος, αφού διευκολύνει την επεξεργασία ενός εύρους σύγρονων και κλασικών σχεδίων σε πολλά χρώματα.

Τα καλοσχηματισμένα κομμάτια απομακρύνονται από συμπαγείς ράβδους για τις λαβές πινέλων και ξυραφιών. Εν συνεχεία κάθε μεμονωμένο κομμάτι εργασίας γυαλίζεται με πολλά περάσματα για να δώσει την ιδιαίτερη λάμψη τυ στην επιφάνεια.

Με αυτήν τη μέθοδο προσδίδεται στα μοντέλα ένα ευχάριστο αποτέλεσμα και διασφαλίζεται η ομορφιά τους για πολλά χρόνια.

Χωρίς χρώμιο ο κόσμος θα χάσει μεγάλο μέρος της λαμπρότητάς του. Το χρώμιο που χρησιμοποιείται στο φινίρισμα των αξεσουάρ ξυρίσματος είναι ως υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση, έχει μακρά διάρκεια ζωής και... πολυτελή λάμψη.Πινέλο από τρίχα ασβού (fine badger)


Το πινέλο με τρίχα ασβού fine badger είναι πιο απαλό από το αντίστοιχο πινέλο με τρίχα pure badger και πιο σταθερό από το πινέλο silvertip badger.

Μία άλλη ένδειξη ποιότητας είναι η ομοιόμορφη σκούρα ζώνη που διατρέχει οριζόντια μέσα από τις κύριες τρίχες.

Το πινέλο κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που εφαρμόζονται σε όλα τα προϊόντα Muhle.Ξυράφι ασφαλείας με κλασική λεπίδα


Εδώ και πολλά χρόνια το ξυράφι ασφαλείας θεωρείται κομψό κλασικό σύμβολο για άντρες, το οποίο μπορεί να ξυρίσει ακόμα και τις άκρες με ακρίβεια.

Για πολλούς είναι η απόλυτη ξυριστική μηχανή.

Μετά από μια σύντομη περίοδο εξοικείωσης και με καθοδήγηση από σταθερό χέρι παράγει ένα πολύ βαθύ ξύρισμα με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αντίθετα με τα σύγχρονα συστήματα λεπίδων, η κεφαλή του ξυραφιού δεν κινείται. Οι λεπίδες αντικαθίστανται με το ξεβίδωμα του καπακιού.

Προτείνονται τα ξυραφάκια Muhle που είναι ανθεκτικά στη σκουριά και ταιριάζουν απόλυτα με τα ξυράφια ασφαλείας.Οδηγίες χρήσης


Το να ξυρίζεσαι με ξυράφι ασφαλείας απαιτεί λίγη εξάσκηση. Το δέρμα χρειάζεται επίσης λίγο χρόνο να συνηθίσει αυτό το ξύρισμα.

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη:

Προχώρησε σε ενυδάτωση της περιοχής που υπάρχουν γένια, προτιμώντας το ζεστό νερό, και σαπούνισε με ένα πινέλο. Όσο περισσότερο σαπουνίζεις, τόσο πιο απαλές θα γίνουν οι τρίχες για να κοπούν πιο εύκολα.

Χρησιμοποίησε, αν είναι εφικτό, μια ενυδατική κρέμα ξυρίσματος ή σαπούνι, που θα επιτρέψει στη λεπίδα να γλιστράει πιο εύκολα στο δέρμα.

Βεβαιώσου ότι η κεφαλή ξυρίσματος και η λαβή είναι καλά τοποθετημένες μεταξή τους, σφίξε όμως την κεφαλή τόσο όσο να μπορεί να ξεβιδωθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό εξασφαλίζει ότι το ξυράφι "ξεκουράζεται" υπό σωστή γωνία.

Τώρα σε ό,τι αφορά το ξύρισμα, κράτα το ξυράφι σε γωνία περίπου 30 μοιρών από το δέρμα. Ξεκίνα από τα μάγουλα και άφησε το ξυράφι να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Πάντα να ξυρίζεσαι από την κατεύθυνση που μεγαλώνουν τα γένια.

Έπειτα ξύρισε το λαιμό, τεντώνοντας το δέρμα με το ελεύθερο χέρι.

Τυχόν κοψίματα ή γδαρσίματα δεν θα πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Όταν εξοικειωθείς με το ξυράφι, αυτά θα συμβαίνουν σπάνια.


Αξιολογήσεις