Περισσότερες φωτογραφίες

Muhle R 89 Twist Traditional

50,00  Price:

Σε απόθεμα

ΚΩΔΙΚΟΣ: MUHLE-R89-Twist
50,00 € Price:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%


Muhle R 89 Twist Traditional

Ξυριστική μηχανή Muhle R 89 Twist Traditional με κλασική λεπίδα και μεταλλική λαβή με μεταλλικά επιχρωμιωμένα στοιχεία.Το υλικό: Χρώμιο


Χωρίς το χρώμιο ο κόσμος δεν θα ήταν το ίδιο λαμπερός! Στο φινίρισμα που χρησιμοποιείται για τα αξεσουάρ υγρού ξυρίσματος, επιδεικνύει την καλύτερη ποιότητα του κάθε προϊόντος: Το χρώμιο αντέχει στη διάβρωση, έχει μακρά διαρκεία ζωής και πολυτελή λάμψη.

Αναδεικνύει, τέλος, την καλύτερη εκδοχή των χρωμάτων και σχημάτων κάθε υλικού, κάτι που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό.Νέο ξυράφι ασφαλείας


Το νέο ξυράφι ασφαλείας Muhle με μηχανική ακρίβεια και εξαιρετικά λειτουργικό design: Η κεφαλή του ξυραφιού μπορεί να απελευθερωθεί με μια απλή περιστροφή του μικρού τροχού στο τέλος της λαβής.

Η κεφαλή κλειστού τύπου παραμένει σταθερά προσαρτημένη στη λαβή. Οι χρησιμοποιημένες λεπίδες μπορούν να αφαιρεθούν στη συνέχεια και να αντικατασταθούν με νέες.Ξυριστική μηχανή με κλασική λεπίδα


Εδώ και πολλά χρόνια το ξυράφι ασφαλείας θεωρείται κομψό κλασικό σύμβολο για άντρες, το οποίο μπορεί να ξυρίσει ακόμα και τις άκρες με ακρίβεια.

Για πολλούς είναι η απόλυτη ξυριστική μηχανή.

Μετά από μια σύντομη περίοδο εξοικείωσης και με καθοδήγηση από σταθερό χέρι παράγει ένα πολύ βαθύ ξύρισμα με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αντίθετα με τα σύγχρονα συστήματα λεπίδων, η κεφαλή του ξυραφιού δεν κινείται. Οι λεπίδες αντικαθίστανται με το ξεβίδωμα του πώματος.

Προτείνονται τα ξυραφάκια Muhle που είναι ανθεκτικά στη σκουριά και ταιριάζουν απόλυτα με τα ξυράφια ασφαλείας.

Διαστάσεις: 41 mm x 107 mm
Βάρος: 90 γρ.Οδηγίες χρήσης


Το να ξυρίζεσαι με ξυράφι ασφαλείας απαιτεί λίγη εξάσκηση. Το δέρμα χρειάζεται επίσης λίγο χρόνο να συνηθίσει αυτό το ξύρισμα.

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη:

Προχώρησε σε ενυδάτωση της περιοχής που υπάρχουν γένια, προτιμώντας το ζεστό νερό, και σαπούνισε με ένα πινέλο. Όσο περισσότερο σαπουνίζεις, τόσο πιο απαλές θα γίνουν οι τρίχες για να κοπούν πιο εύκολα.

Χρησιμοποίησε, αν είναι εφικτό, μια ενυδατική κρέμα ξυρίσματος ή σαπούνι, που θα επιτρέψει στη λεπίδα να γλιστράει πιο εύκολα στο δέρμα.

Βεβαιώσου ότι η κεφαλή ξυρίσματος και η λαβή είναι καλά τοποθετημένες μεταξή τους, σφίξε όμως την κεφαλή τόσο όσο να μπορεί να ξεβιδωθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό εξασφαλίζει ότι το ξυράφι "ξεκουράζεται" υπό σωστή γωνία.

Τώρα σε ό,τι αφορά το ξύρισμα, κράτα το ξυράφι σε γωνία περίπου 30 μοιρών από το δέρμα. Ξεκίνα από τα μάγουλα και άφησε το ξυράφι να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Πάντα να ξυρίζεσαι από την κατεύθυνση που μεγαλώνουν τα γένια.

Έπειτα ξύρισε το λαιμό, τεντώνοντας το δέρμα με το ελεύθερο χέρι.

Τυχόν κοψίματα ή γδαρσίματα δεν θα πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Όταν εξοικειωθείς με το ξυράφι, αυτά θα συμβαίνουν σπάνια.


Αξιολογήσεις