Περισσότερες φωτογραφίες

Muhle R 224 SR Rytmo

40,00  Price:

Σε απόθεμα

ΚΩΔΙΚΟΣ: MUHLE-R224-SR
40,00 € Price:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%


Muhle R 224 SR Rytmo


Ξυράφι ασφαλείας με κλασική λεπίδα με λαβή από ρητίνη κορυφαίας ποιότητας με μεταλλικά επιχρωμιωμένα στοιχείαΡητίνη κορυφαίας ποιότητας


Η ρητίνη κορυφαίας ποιότητας είναι ένα συνθετικό υλικό υψηλής ποιόητας, η επιφάνεια του οποίου επεξεργάζεται και τελειοποιείται ξεχωριστά.

Είναι το ιδανικό υλικό αποκλειστικά για αξεσουάρ ξυρίσματος, αφού διευκολύνει την επεξεργασία ενός εύρους σύγρονων και κλασικών σχεδίων σε πολλά χρώματα.

Τα καλοσχηματισμένα κομμάτια απομακρύνονται από συμπαγείς ράβδους για τις λαβές πινέλων και ξυραφιών. Εν συνεχεία κάθε μεμονωμένο κομμάτι εργασίας γυαλίζεται με πολλά περάσματα για να δώσει την ιδιαίτερη λάμψη τυ στην επιφάνεια.

Με αυτήν τη μέθοδο προσδίδεται στα μοντέλα ένα ευχάριστο αποτέλεσμα και διασφαλίζεται η ομορφιά τους για πολλά χρόνια.

Χωρίς χρώμιο ο κόσμος θα χάσει μεγάλο μέρος της λαμπρότητάς του. Το χρώμιο που χρησιμοποιείται στο φινίρισμα των αξεσουάρ ξυρίσματος είναι ως υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση, έχει μακρά διάρκεια ζωής και... πολυτελή λάμψη.Ξυράφι ασφαλείας με κλασική λεπίδα


Εδώ και πολλά χρόνια το ξυράφι ασφαλείας θεωρείται κομψό κλασικό σύμβολο για άντρες, το οποίο μπορεί να ξυρίσει ακόμα και τις άκρες με ακρίβεια.

Για πολλούς είναι η απόλυτη ξυριστική μηχανή.

Μετά από μια σύντομη περίοδο εξοικείωσης και με καθοδήγηση από σταθερό χέρι παράγει ένα πολύ βαθύ ξύρισμα με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αντίθετα με τα σύγχρονα συστήματα λεπίδων, η κεφαλή του ξυραφιού δεν κινείται. Οι λεπίδες αντικαθίστανται με το ξεβίδωμα του καπακιού.

Προτείνονται τα ξυραφάκια Muhle που είναι ανθεκτικά στη σκουριά και ταιριάζουν απόλυτα με τα ξυράφια ασφαλείας.


Αξιολογήσεις