Uppercut Deluxe Pomade Midi 30g

12,50 € Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α 24%.

Τιμή προ Φ.Π.Α: 10,08 €

Για παραγγελία καλέστε: 2102626917 & 2102692014

Σε Απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: UPD684237 Κατηγορία:

Περιγραφή

Uppercut Deluxe Pomade Midi 30g για δυνατό κράτημα και μέτρια προς έντονη λάμψη.

Το Uppercut Deluxe Pomade Midi 30g είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή προϊόντα styling της Uppercut Deluxe, σχεδιασμένο για να προσφέρει δυνατό κράτημα και έντονη λάμψη. Εμπνευσμένο από την old school αισθητική και τα κλασικά κουρέματα των 50s, το pomade αυτό είναι ιδανικό για παραδοσιακά, καλοχτενισμένα στυλ, όπως τα slick back, side part και pompadour.

Σε midi συσκευασία 30 γραμμαρίων, ιδανική για ταξίδι με αεροπλάνο.

 

Χαρακτηριστικά

  • Δυνατό Κράτημα: Το προϊόν προσφέρει δυνατό, αλλά ευέλικτο κράτημα που διαρκεί όλη την ημέρα. Τα μαλλιά παραμένουν σταθερά, αλλά μπορούν να αναδιαμορφωθούν με ευκολία, χωρίς να γίνονται σκληρά.
  • Λάμψη: Το Uppercut Deluxe Pomade Midi 30g ξεχωρίζει για το λαμπερό του αποτέλεσμα, ιδανικό για όσους θέλουν τα μαλλιά τους να δείχνουν κομψά και καλοχτενισμένα με γυαλιστερό φινίρισμα.
  • Μη Λιπαρή Σύνθεση: Παρά την έντονη λάμψη, το pomade δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά. Αντίθετα, έχει μια υδατοδιαλυτή φόρμουλα, που σημαίνει ότι ξεπλένεται εύκολα με νερό, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.
  • Ιδανικό για Κλασικά Στυλ: Σχεδιάστηκε για να διαμορφώνει και να διατηρεί κλασικά στυλ μαλλιών, όπως τα slick back, τα side parts και τα πιο δομημένα pompadours, με ακρίβεια και ανθεκτικότητα.
  • Ευκολία στη Χρήση: Απλώνεται εύκολα στα μαλλιά, προσφέροντας ακριβή έλεγχο και ομοιόμορφη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, ανάλογα με την επιθυμητή εμφάνιση και το επίπεδο γυαλάδας.
  • Άρωμα: Έχει ένα ευχάριστο, καθαρό άρωμα που δεν είναι υπερβολικά έντονο, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

 

Ιδανικό για:

  • Κλασικά, καλοσχηματισμένα χτενίσματα με έντονη λάμψη.
  • Μαλλιά μεσαίου έως μεγάλου μήκους, καθώς βοηθά στη διαμόρφωση και τη διατήρηση της φόρμας.
  • Όσους θέλουν ένα δυνατό κράτημα που διαρκεί όλη μέρα, με την ευκολία να ξεπλένεται εύκολα με νερό, χωρίς δυσκολία.

 

Οδηγίες εφαρμογής

  1. Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, τα οποία έχουν λουστεί με Uppercut Deluxe Shampoo και Conditioner.
  2. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και εφαρμόστε αρχικά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και στην συνέχεια δουλεύετε από πίσω προς τα εμπρός, φροντίζοντας να απλώνετε ομοιόμορφα το προϊόν.
  3. Με μία χτένα δώστε το σχήμα και το στυλ που επιθυμείτε από τις ρίζες στις άκρες, από εμπρός προς τα πίσω.
  4. Για extra λάμψη και κράτημα, απλώστε επιπλέον στρώσεις του προϊόντος.

 

Το Uppercut Deluxe Pomade Midi 30g είναι το απόλυτο προϊόν για άνδρες που επιθυμούν κομψά και στιλάτα χτενίσματα με την τέλεια ισορροπία μεταξύ κράτησης και γυαλάδας, αποπνέοντας μια αίσθηση κλασικής αρρενωπότητας και φινέτσας.