Uppercut Deluxe Control Cream 120ml

17,00 € Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α 24%.

Τιμή προ Φ.Π.Α: 13,71 €

Για παραγγελία καλέστε: 2102626917 & 2102692014

Σε Απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: UPD-854962 Κατηγορία:

Περιγραφή

Η νέα Uppercut Deluxe Control Cream 120ml παρέχει ελαφρύ κράτημα και είναι η ιδανική για τον έλεγχο του φριζαρίσματος και των μαλλιών είτε είναι ίσια είτε είναι σγουρά. Μειώνει το φριζάρισμα και ενισχύει τη μπούκλα και το φυσικό στυλ.

 

Χαρακτηριστικά

  • Ελαφρύ κράτημα
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Ιδανική για ίσια, σγουρά, σπαστά μαλλιά
  • Άρωμα: Suede & Sandalwood
  • Υδατοδιαλυτό προϊόν με βάση το νερό
  • Συσκευασία: 120ml

 

Οδηγίες χρήσης

Για καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται η εφαρμογή της Uppercut Deluxe Control Cream 120ml σε φρεσκολουσμένα μαλλιά με σαμπουάν και conditioner.

 

Εφαρμογή σε μαλλιά με μπούκλες και σπαστά μαλλιά

Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα Uppercut Deluxe Control Cream 120ml, ανάλογα με το πόσο πυκνά και γεμάτα είναι τα μαλλιά σας. Κάντε μασάζ σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Η εφαρμογή γενναιόδωρης ποσότητας κρέμας εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα και στυλ. Μπορείτε να αφήσετε τις μπούκλες να σκληρύνουν φυσικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι με φυσούνα και για να προσθέσετε όγκο.

 

Εφαρμογή σε ίσια μαλλιά

Η Control Cream δρα κατά του φριζαρίσματος και ενισχύει την υφή. Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα κρέμας σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε πιστολάκι, ώστε να προσθέσετε υφή και όγκο στα φριζαρισμένα μαλλιά. Το πιστολάκι βοηθάει επόσης στην ενεργοποίηση και ενίσχυση των μαλακτικών και θρεπτικών ιδιοτήτων της κρέμας και ενισχύει το άρωμα.

 

Συνδυασμός με άλλα προϊόντα Uppercut Deluxe

Η Uppercut Deluxe Control Cream 120ml μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν pre styling. Χρησιμοποιήστε την κρέμα ελέγχου για καλύτερο κράτημα πριν από άλλο προϊόντα όπως Uppercut Deluxe Pomade και τα άλλα προϊόντα της Uppercut Deluxe ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 

Συστατικά

AQUA, CETEARETH-20, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PVP, PEG-100 STEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), 2-PHENOXYETHANOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, COUMARIN, D-LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL